Wednesday, November 21, 2012

pembuka kata dan selamat datangAssalamualaikum dan Salam sejahtera pada semua kawan-kawan, aku nak ucapkan selamat datang ke blog travelogue aku. Sebelum nie memang aku dh bermula berblog pasal travel nie di blog lama aku, disebabkan masalah teknikal, aku ambik keputusan untuk mengasingkan blog travel aku, so pemilihan nama dengan "departures by udeyismail". Aku cuba lakukan sesuatu yang boleh dikongsikan bersama-sama dengan korang.

Pertama sekali aku memerlukan masa untuk cari balik gambar-gambar lama atau gambar-gambar permulaan, kalau pertama menjelajah ke negara orang. Blog nie tak semestinya aku kena cerita pasal negara-negara luar yang aku pernah sampai, kalau boleh aku nak bercerita dengan korang tempat-tempat yang menarik di Negara kita sendiri.

Bagi kawan-kawan yang belum bookmark blog nie, korang sila dan sudilah bookmark blog aku nie, kalau korang ada blogspot, jangan lupa follow blog nie. Apapun Aku akan sentiasa mencari cerita-cerita baru untuk dikongsikan bersama-sama dengan korang semua. chowww!!!

0 comments:

Followers

  © udeyismail Udeyismail by udeyismail 2008 'DEPARTURES BY UDEYISMAIL'

Back to TOP